Hurtig levering, 1-3 dage.

Gratis fragt over 399,- til pakkeshop

14 dage fuld returret

Hurtig levering, 1-3 dage.

Gratis fragt over 399,- til pakkeshop

Ølsmagning

69N tilbyder forskellige typer af ølsmagninger, hvilken en skal du prøve? 
 • 69N tager på restaurant og holder ølsmagning
  69N afholder med jævne mellemrum ølsmagninger sammen med nogle af de restauranter, som serverer vores øl. I samarbejde med restauranten, har vi sammensat en menu med en række af vores forskellige øl. Her får I mulighed for at smage et udvalg af vores øl sammen med mad, der matcher øllen. Samtidig vil vi fortælle historien om 69N fra den spæde start til hvor vi er i dag.
  Billetter til disse arrangementer kan købes i vores webshop, men vil også blive annonceret på vores Facebook og Instagram sider.

 • 69N har øllet – Du har arrangementet
  69N tilbyder at holde en ølsmagning i dine private omgivelser. Det kunne være i forbindelse med et privat arrangement, fødselsdag eller måske til fodboldafslutningen.
  Vi skræddersyer ølsmagningen, så den passer til jeres ønsker. Da vi samarbejder med flere restauranter, har vi også mulighed for at tilbyde mad til arrangementet.
  For at høre mere og få et tilbud kan I skrive en besked på Facebook eller en e-mail på: kontakt@69n.dk

 • 69N har øllet – Din virksomhed har festen
  69N kommer gerne ud til din virksomheds julefrokost, sommerfest eller fredagsbar. Vi kan tilbyde en ølsmagning, som tilpasser sig jeres ønsker, hvad enten medarbejderne skal kunne køre hjem i bil eller som kickstarter til en god aften med fest og farver.
  Vi tilbyder også, at levere 69N øl og vand til hele festen og ikke kun til smagningen
  For at høre mere og få et tilbud kan I skrive en besked på Facebook eller en e-mail på: kontakt@69n.dk

 • 69N sender øllet – Du får en virtuel smagning
  69N tilbyder en virtuel smagning af vores øl. Det foregår sådan, at du på shoppen bestiller en ”69N – Den virtuelle ølsmagning”. Du modtager de bestilte øl og et link til en virtuel ølsmagning. Du kan starte smagningen, når du er klar. Videoen indeholder en præsentation af 69N, samt de enkelte øl der smages undervejs. Du har mulighed for at pause undervejs og tilpasse timingen dit behov. Den virtuelle ølsmagning indeholder 7 forskellige øl.

Vi brygger ikke bare øl

Vi brygger økologisk Craft BEER!

 • Out of stock