Fri fragt på ordrer over 499 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Følg os på Facebook

PERSONERNE BAG 69N

Jacob Dyrhauge har en lang fortid i IT-branchen, hvor han både har startet egne virksomheder og været ansat i flere af de største konsulenthuse, både som specialist og i de senere år med forretningsudvikling og ledelse.

Efter en lang karriere i IT-branchen har Jacob fulgt sin store drøm som entreprenør, hvor han har startet og drevet flere virksomheder. 

En af disse er indenfor Jacobs passion for Champagne, øl, vin og spiritus.

Michael Moestrup har en baggrund fra salg og er uddannet coach. Michael har i mere end 20 år skabt store salgsresultater hos virksomheder i Skandinavien, som er ledende indenfor deres brancher.

Derudover har Michael undervist og coached mange sælgere til at opnå deres egne og virksomhedernes mål. De sidste 10 år har Michael coached mange elitesportsudøvere indenfor badminton, golf, squash og håndbold, samt været fast tilknyttet en superliga fodboldklub. Han har også selv tidligere været elitesportsudøver. Michael har derudover drevet en virksomhed indenfor hans store passion for vin, luksus øl og spiritus.

VISION OG PASSION

En del af den vision der er for 69N, er at producere drikkevarer af den allerbedste kvalitet.

Passionen er at skabe den reneste smag i en fantastisk nordisk øl.

Hemmeligheden bag 69Ns produkter er en af verdens sjældneste naturressourcer, nemlig det reneste, klare og bløde vand, helt uden pesticider og andet menneskeskabt forurening.

Da Jacob og Michael i 2017 fik tilbuddet om at købe 69N, som de sidste 8 år har solgt Premium øl i både Danmark og udlandet, stod det klart, at deres passion for forretning og hobby her kunne kombineres. Det var derfor en nem beslutning at træffe, idet produkterne passede så godt i deres generelle mindset og naturlige interesse.

Selvom 69N stadig er en ung virksomhed, er det med en klar vision, at ledelsen passioneret lever og ånder for udviklingen af produkterne og ikke mindst oplevelsen de kan tilbyde den øldrikkende feinschmecker